BLOG BEMUTATÁSA

Szeretettel köszöntelek oldalamon.
Blog sablonokat szerkesztek, folyamatosan töltöm fel őket.Szívesen készítek neked is sablont saját mintáddal is kívánság szerint. A sablonokat ki kell csomagolni a letöltés után és a csomagban megtalálod a további tennivalókat.Ha elakadtál írd meg és segítek.Az újabb csomagok bővültek XML-es feltöltési lehetőséggel.Ezt csak fel kell tölteni mint egy képet így egyszerűbb. Minden esetben mellékelve van a csomagban a sablon képei,(háttér és fejléc),ha feltöltöd saját tárhelyedre, a kódban kicserélheted. Sajnos megszűnt az oldal ahonnét a képet feltöltöttem ami be van illesztve a sablonkódba.Bővült a sablon beillesztése,tervezése oldalakkal,segítséget nyújtva ezzel a kezdőknek .Fejlécet és hozzá hátteret is találsz,hacsak egyszerűen valami mást szeretnél.
Köszönöm a látogatást oldalamon,üdvözlettel Annika

******

Welcome on my page.
Blog templates, edit, upload constantly őket.Szívesen you can make your own template mintáddal is desired. The templates need to be extracted after downloading the package, and you'll find additional tennivalókat.Ha stuck segítek.Az new packages and write XML and expanded lehetőséggel.Ezt Only upload an image to be loaded as it is simpler. In all cases included in the package of the template images (background and header) to upload your own hosting, you can replace the code. Unfortunately, the side from which disappeared in the picture I uploaded sablonkódba.Bővült which is inserted into the insertion of the template, designing pages, thereby helping the beginners. Header and background ones to find, unless you just want something different.
Thank you for visiting my site, regards AnnikaBlogsablon beillesztése

Szeretnék segíteni abban,hogy a sablont hogyan kell lecserélni egy másikra.
Mielőtt neki állnál készítsél egy biztonsági mentést arra az esetre,ha mégsem tetszene,vagy elhibáztál volna valamit amikor feltöltöd.
A szerkesztő felületen válaszd a sablon feliratot,és utána a HTML Kód szerkesztését.
Ez az ablakocska nyílik meg,kattints a folytatásra.
Ez az ablak nyílik meg itt vannak a kódok.
Kijelölöd majd kitörlöd a kódokat,csak bátran hisz készítettél biztonsági mentést,amit bármikor újra feltölthetsz.
A csomagban találsz egy HTML-kód nevezetű mappát abból másold ki,és azt illeszd be.Majd kattints az előnézetre.
Itt már láthatod az eredményt,ha tetszik lépj vissza.
Kattints a sablon mentése feliratra,és lépjél ki,fent a jobb sarokban van a kilépés gomb.