BLOG BEMUTATÁSA

Szeretettel köszöntelek oldalamon.
Blog sablonokat szerkesztek, folyamatosan töltöm fel őket.Szívesen készítek neked is sablont saját mintáddal is kívánság szerint. A sablonokat ki kell csomagolni a letöltés után és a csomagban megtalálod a további tennivalókat.Ha elakadtál írd meg és segítek.Az újabb csomagok bővültek XML-es feltöltési lehetőséggel.Ezt csak fel kell tölteni mint egy képet így egyszerűbb. Minden esetben mellékelve van a csomagban a sablon képei,(háttér és fejléc),ha feltöltöd saját tárhelyedre, a kódban kicserélheted. Sajnos megszűnt az oldal ahonnét a képet feltöltöttem ami be van illesztve a sablonkódba.Bővült a sablon beillesztése,tervezése oldalakkal,segítséget nyújtva ezzel a kezdőknek .Fejlécet és hozzá hátteret is találsz,hacsak egyszerűen valami mást szeretnél.
Köszönöm a látogatást oldalamon,üdvözlettel Annika

******

Welcome on my page.
Blog templates, edit, upload constantly őket.Szívesen you can make your own template mintáddal is desired. The templates need to be extracted after downloading the package, and you'll find additional tennivalókat.Ha stuck segítek.Az new packages and write XML and expanded lehetőséggel.Ezt Only upload an image to be loaded as it is simpler. In all cases included in the package of the template images (background and header) to upload your own hosting, you can replace the code. Unfortunately, the side from which disappeared in the picture I uploaded sablonkódba.Bővült which is inserted into the insertion of the template, designing pages, thereby helping the beginners. Header and background ones to find, unless you just want something different.
Thank you for visiting my site, regards AnnikaModulok elrendezése

Először is kattints az elrendezés feliratra.
Miután beléptél oldaladra ezt fogod látni.
Ez az ablakocska lesz majd látható.
További ablakban több választási lehetőség van,tetszés szerint hozzáadhatod oldaladhoz,jobbra vagy balra,vagy középre tudod húzogatni a kereszttel.
 Görgesd lefelé nézd meg a lehetőségeket,majd válaszd ki a neked megfelelőt.
Amikor hozzáadtad a modult a szerkesztő ablakban szerkeszd tovább.

Ajánlat:A blogod bemutatására ezt ajánlom,ez fixen marad az oldal tetején ha oda állítod,mert az új bejegyzések mindig felül lesznek és alá kerülnek a régebbiek.Bármilyen műveletet is hajtasz végre el ne felejtsd menteni,közzétenni,mert különben hiába dolgoztál,minden elveszik.
Remélem tudtam ezzel is segíteni,hogy tetszetős szép blogot tudjál létrehozni.
Üdvözlettel az oldal szerkesztője Anikó

****************************

CBOX ismertető


Miután beléptél a boxba,kattints a smiley ikonra az opciók alatt.


Ha már van ott a box által adott smiley-k töröld ki őket oldalt a piros x-el.Vagy egyesével helyettesítsd a saját smiley url(elérési linkjével).Eléje ahogy a képen is látható zárójelbe tegyél 1 számot.
Ha többet akarsz mindig kattints a hozzáad ikonra.Ha átakarod helyezni felfelé,vagy lefelé tenni akkor csak kattints a sorra és a kereszttel tudod mozgatni.Ez akkor jó ha éppen az aktuális ünnep van és elöre tennéd a hozzá kapcsolódó bábukat.
Ha mindent betettél akkor okézd le,és kiléphetsz a boxból.

A box színezése.

Ha beléptél a szerkesztő felületre kattints a képen látható feliratra.


A képen látod a lehetőségeket ezeket át tudod színezni,a boxot és a betűket is ahogy tetszik,én általában az oldal színéhez állítom be.Ha kész van lent okézd le,kilépsz majd oldaladon frissítsél és már az "új box"lesz érvényben.

Ha érdekel még ezen kívül egyéb beállítások kérlek jelezzed és segítek.