BLOG BEMUTATÁSA

Szeretettel köszöntelek oldalamon.
Blog sablonokat szerkesztek, folyamatosan töltöm fel őket.Szívesen készítek neked is sablont saját mintáddal is kívánság szerint. A sablonokat ki kell csomagolni a letöltés után és a csomagban megtalálod a további tennivalókat.Ha elakadtál írd meg és segítek.Az újabb csomagok bővültek XML-es feltöltési lehetőséggel.Ezt csak fel kell tölteni mint egy képet így egyszerűbb. Minden esetben mellékelve van a csomagban a sablon képei,(háttér és fejléc),ha feltöltöd saját tárhelyedre, a kódban kicserélheted. Sajnos megszűnt az oldal ahonnét a képet feltöltöttem ami be van illesztve a sablonkódba.Bővült a sablon beillesztése,tervezése oldalakkal,segítséget nyújtva ezzel a kezdőknek .Fejlécet és hozzá hátteret is találsz,hacsak egyszerűen valami mást szeretnél.
Köszönöm a látogatást oldalamon,üdvözlettel Annika

******

Welcome on my page.
Blog templates, edit, upload constantly őket.Szívesen you can make your own template mintáddal is desired. The templates need to be extracted after downloading the package, and you'll find additional tennivalókat.Ha stuck segítek.Az new packages and write XML and expanded lehetőséggel.Ezt Only upload an image to be loaded as it is simpler. In all cases included in the package of the template images (background and header) to upload your own hosting, you can replace the code. Unfortunately, the side from which disappeared in the picture I uploaded sablonkódba.Bővült which is inserted into the insertion of the template, designing pages, thereby helping the beginners. Header and background ones to find, unless you just want something different.
Thank you for visiting my site, regards AnnikaŐszi sablonok

A fejlécek és textúrák nemcsak blogger oldalakra.Ajánlott színek az oldal és a középső panelekre vonatkozik,a betűszín tetszőleges ami harmonizál és jól olvashatóak a  szövegek.

Őszi zöldségkosár fejléc és háttér
Ajánlott színek:#934531
                      #c9b308
----------
Őszi leveles fejléc és háttér
Ajánlott színek:#cd984c
                       #b88848
----------
Ajánlott színek#ad2e21
                       #ce5b24
----------
Gyümölcsös fejléc és háttér
Ajánlott színek#d4c9ad
                      #b7ac8e
----------
Őszi tájas fejléc és háttér
Ajánlott színek: #e4b26d
                        #a3702e
  ----------

Őszi cicás fejléc és háttér
Ajánlott szín#edcecc
                   #bd9da0
----------
 Őszi zöldségözön fejléc és háttér
Ajánlott színek:#d6ab04
                    #bf5b03
----------
Őszi tájképes fejléc és háttér
Ajánlott színek: #8fa660
                        #be975c
------------
Ajánlott szín:#f1e5cb
-----------------