BLOG BEMUTATÁSA

Szeretettel köszöntelek oldalamon.
Blog sablonokat szerkesztek, folyamatosan töltöm fel őket.Szívesen készítek neked is sablont saját mintáddal is kívánság szerint. A sablonokat ki kell csomagolni a letöltés után és a csomagban megtalálod a további tennivalókat.Ha elakadtál írd meg és segítek.Az újabb csomagok bővültek XML-es feltöltési lehetőséggel.Ezt csak fel kell tölteni mint egy képet így egyszerűbb. Minden esetben mellékelve van a csomagban a sablon képei,(háttér és fejléc),ha feltöltöd saját tárhelyedre, a kódban kicserélheted. Sajnos megszűnt az oldal ahonnét a képet feltöltöttem ami be van illesztve a sablonkódba.Bővült a sablon beillesztése,tervezése oldalakkal,segítséget nyújtva ezzel a kezdőknek .Fejlécet és hozzá hátteret is találsz,hacsak egyszerűen valami mást szeretnél.
Köszönöm a látogatást oldalamon,üdvözlettel Annika

******

Welcome on my page.
Blog templates, edit, upload constantly őket.Szívesen you can make your own template mintáddal is desired. The templates need to be extracted after downloading the package, and you'll find additional tennivalókat.Ha stuck segítek.Az new packages and write XML and expanded lehetőséggel.Ezt Only upload an image to be loaded as it is simpler. In all cases included in the package of the template images (background and header) to upload your own hosting, you can replace the code. Unfortunately, the side from which disappeared in the picture I uploaded sablonkódba.Bővült which is inserted into the insertion of the template, designing pages, thereby helping the beginners. Header and background ones to find, unless you just want something different.
Thank you for visiting my site, regards AnnikaSablon Tervezés

Szeretnék segítséget nyújtani azoknak akik nem tudják hogyan is fogjanak hozzá saját oldaluk megtervezéséhez,hogy minél szebb és tetszetősebb legyen.Nagyon sok lehetőség van az új sablon tervezőben,érdemes végig próbálgatni és megállapodni annál ami megfelel ízlésünknek,és tetszésünknek.Ha már regisztráltunk választunk egy alapot amin elindulhatunk a tervezés felé.Mindig van lehetőség újra kezdeni ha nem tetszik,vagy még szeretnénk változtatni rajta.Nagy élményt nyújt ha mindezt saját magunk készítjük el.Ehhez kínálok képes segítséget,ha nem is tökéletes de el lehet indulni vele a cél felé.Kívánok sok sikert kitartást és szép blogokat mindenkinek az oldal szerkesztője Anikó
Sorba lesznek a képek lépésről lépésre.
Template Design
I want to help those who do not know how they can join forces to design your own page, the more beautiful and attractive. There are many options for the new template designer, you may want to experiment along and agree that corresponds more to our taste, and our choice. If you have already registered, we selected a fund to go on to the design. You can always start again if you do not like or want to change it. Great experience for you all to prepare ourselves. For this I offer can help if you are not perfect, but it is also possible to start with a goal. I wish you every success in endurance and beauty blogs for all the site editor Aniko
Sort images will be step by step.


 1
Mikor belépsz oldaladra ezt látod.
2

Kattints a személyre szabás feliratra.
3
Alapnak válaszható sablonok,én a bemutatáshoz ezt választottam.
4
Kattints a háttér feliratra
5
Ez az ablakocska lesz látható,választék van bőven,szebbnél szebbek
6
Most a bemutatáshoz ezt a pirosat választottam
7
Most kattints az elrendezésre,most a 3oszloposat alkalmaztam
8
Most kattints a szélesség beállításra,a csuszkákkal állíts be a méretet.
9
A következő a speciális beállítások,itt állíthatsz háttér színt,
a linkek színét a betűtípust,vagy áttetszővé teheted az oldalakat.
10
Most én áttetszővé tettem a hátteret,a szövegszint fehérre,a betű
méretet 13-asra a betűtípust Arielre állítottam.
11
Ha megvagy vele kattints az alkalmazás a blogon feliratra,és tekintsd
meg a végeredményt,ha nem vagy elégedett szerkeszd tovább.
12
A kész sablon ilyen lett.
Most az egyedi fejléc betöltését mutatom meg.
Ezt a fejlécet töltöm fel a sablonba.
1
 Kattints az elrendezés feliratra,ez láthatod az oldaladon is a fenti
menüsorban,fejléc feltöltése,itt láthatod hová kattints.
2
Ha üres a fejléc nincs rajta felírat,akkor a fenti pipa legyen bepipálva
mert így hozzá adódik a felírat és amiről blogod szól,ha van rajta felírat
akkor a cím és leírás helyett felirathoz tedd a pipát.
3
Fejléc feltöltve ezzel a beállítással.
4
Az elkészült sablon a leírások alapján.Remélem tudtam segíteni.

A belsőkeret megvastagítása.
A HTML-szerkesztésre kattints,majd keresd ki amit a képen látsz,és a pixel méretet 1-ről amire szeretnéd,én most 4-re tettem.A  belső és ami a  két szélén található.

 Óvatosan szerkeszd,és csak ami kékkel van bejelölve azt állítsd,de több helyen is szerepel,és minden border kezdetűnél és ahol van pixel utána,nézd végig az egészet,és egyformán tedd be a számokat.
Megjegyzés:minden sablonnál más-és más a HTML-kód,de a név után belehet azonosítani.
Border= keret - azt keresd.